Díjnyertes arculat, ingyenesen elérhető operafelvétel és kézműves Ring-sör – különlegességekkel hangolódunk a Budapesti Wagner-napokra

Alig néhány hét és újra itt a Budapesti Wagner-napok! A fesztivál tavaly bevezetett új arculatát nem először ismeri el a reklámszakma, most újabb díjakkal bővült a sor: digitális megoldások kategóriában ezüst, craft / design megoldások kategóriában aranyat ért a Kreatív által szervezett Hipnózis reklámversenyen. A próbaidőszak kezdetét – és Richard Wagner születésnapját – pedig exkluzív tartalmakkal ünnepeljük: május 22-én egyetlen napra ingyenesen hozzáférhetővé válik a ház saját kiadású felvétele, a Kovalik Balázs rendezésében színpadra álmodott A bolygó hollandi. A weboldalon 24 órán keresztül előzetes regisztráció nélkül látható lesz a DVD-n is kiadott operafelvétel, melyet magyar felirattal élvezhetnek az érdeklődők.

Az idei újítások és meglepetések sorából nem maradhat ki a gasztronómia sem, hiszen maga Wagner is nagy rajongója volt az élet örömeinek. A Budapesti Wagner-napok alatt debütáló limitált szériás kézműves sörök egyedi ízvilággal, a Wagner-napok arculatához illő külsővel, sorszámozott palackokban várják majd az ínyenceket.

Ugrás az oldal tetejére