Karmesterváltozás a Müpa augusztus 15-ei koncertjén – Rudolf Buchbinder és az Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy Zubin Mehta betegség miatt lemondta fellépését az Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino augusztus 15-i koncertjén. 

Az est dirigense a 31 éves francia–svájci sztárkarmester, Lorenzo Viotti lesz, aki már számos világhírű zenekar élén aratott sikert; tavaly például Elīna Garanča közreműködésével láthatta a Berlini Filharmonikusok közönsége. A lisszaboni Gulbenkian Zenekar zeneigazgatói posztját három évadon át betöltő dirigenst a most induló szezontól kezdődően kinevezték a Holland Filharmonikus Zenekar, valamint a Holland Nemzeti Opera élére is. A hangversenyen az eredetileg meghirdetett műsor hangzik el, Brahms I. (d-moll) zongoraversenyének szólistája Rudolf Buchbinder zongoraművész lesz. A legendás előadóművész több mint hat évtizedet átívelő karrierjének legújabb állomása – Beethoven 32 zongoraszonátájának a Salzburgi Ünnepi Játékokon felvett összkiadása szeptemberi megjelenése – előtt hallható Budapesten. 

A megvásárolt jegyek érvényesek a koncertre, vagy a koncert kezdetéig (augusztus 15-én 19:30 óráig) visszaválthatók ezen az oldalon, illetve a Müpa állandó jegypénztáraiban.

Megértésüket köszönjük!

Ugrás az oldal tetejére