Legendás karmesterek, sztárzenekarok és világklasszis szólisták – indul az elővásárlás 2019/20-as évad bérleteire

A Drezdai Staatskapelle és Christian Thielemann, Kirill Petrenko és a Berlini Filharmonikusok, Zubin Mehta és az Izraeli Filharmonikus Zenekar, a Concentus Musicus Wien, Rudolf Buchbinder, Paavo Järvi, Eötvös Péter és a Musikfabrik Köln, Fischer Ádám, Rolando Villazón, Bryn Terfel, a Nemzeti Filharmonikusok – a 2019/20-as évadban is karmesterlegendákkal, világklasszis zenekarokkal és kiváló szólistákkal, 15 különböző bérlettel, különleges programokkal és a nagy sikerű sorozatok folytatásával várja a közönséget a Müpa.

Az intézmény március 20-án, szerdán 10 órától a Müpa+ hűségprogram Platina szintű tagjainak biztosít elővásárlási lehetőséget az új szezon bérleteire, március 21-én 10 órától az Arany szintű, ugyanezen a napon március 21-én 15 órától hűségprogramunk Ezüst szintű tagjai is csatlakozhatnak az elővásárláshoz. A hűségprogram Alapszintű tagjai és a nagyközönség számára március 22-én 10 órától lesznek elérhetők a bérletek a Müpa jegypénztáraiban és online.

Március 20-án, 21-én és 22-én minden jegypénztárunk rendhagyó, bővített nyitvatartással, mindhárom napon 10 órától várja közönséget.

Ugrás az oldal tetejére