A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Müpa áprilisban is zárva tart

Kedves Látogatóink,

Magyarország kormányának döntése értelmében, az egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve a Müpa a továbbiakban is zárva tart, ebben az időszakban - egyelőre április 30-ig - minden tervezett előadása elmarad.

A Müpa saját szervezésű, áprilisi előadásaira megvásárolt jegyeket a kifejezetten erre a célra létrehozott online felületen váltjuk vissza, az ezzel kapcsolatos tudnivalókról az alábbi aloldalon adunk részletes tájékoztatást.


Ugyanakkor a Müpa mint a régió egyik legismertebb kulturális intézménye ebben a rendkívüli helyzetben is mindent megtesz azért, hogy közönsége továbbra is találkozhasson a világ legkiválóbb művészeivel, legizgalmasabb alkotóival estéről estére. Éppen ezért tettük mindenki számára elérhetővé médiatárunkat, és ezért döntöttünk úgy, hogy elindítjuk Müpa Home közvetítéssorozatunkat: az elkövetkezendő hetekben a jól ismert időpontokban – műfajtól függően 19:00-kor, 19:30-kor vagy 20:00-kor – megnyitjuk a Müpa virtuális hangversenytermét és előadótereit, és az elmúlt évek egy-egy felejthetetlen előadását honlapunkon, Facebook-oldalunkon és YouTube-csatornánkon közvetítjük. 

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük.

Ugrás az oldal tetejére