Varázslatos téli élmények

Újra varázslatos téli élményekkel vár a Müpa!

November 30-tól ismét ünnepi hangulatba öltözik a Müpa, régi kedvencekkel és új előadásokkal várja a kisebbeket és nagyobbakat a Müpa Sátor, és különleges zenei meglepetéssel tér vissza a jégpálya is. 

 

Jégpálya és színpad

2021. december 4 – 2022. február 27.

Idén megújult formában tér vissza az adventi időszak egyik legnépszerűbb helyszíne, a Müpa Jégpálya. A látogatók a csodás dunai panoráma mellett immáron élőzenére korcsolyázhatnak a több mint 300 négyzetméteres, fedett korcsolyakörön. 

December 4-től minden héten olyan különleges produkciók és izgalmas zenei formációk szórakoztatják majd a jégpályán suhanókat, mint a The Bluebay Foxes, a Sena DagaDub, a The Qualitons gitárosaként ismert Szőke Barna szólóprojektje, a MYGL vagy éppen a Mongooz and the Magnet frontembere, Ian O’Sullivan bensőséges hangvételű estje.

 

Müpa Sátor

2021. november 30 – 2022. január 9.

A Müpa Sátor 2016 óta minden adventi időszakban varázslatos programokkal várja a kicsiket és nagyokat. Sokak örömére a tavalyi év után idén végre újra élőben is látható lesz a Recirquel téli újcirkusz-meséje, a Kristály, a József Attila-díjas író-költő Szabó T. Anna magával ragadó története, az Égigérő muzsika a hazai zenei és színházi világ krémjének tolmácsolásában, játékos formában ad a hétköznapjainkban jelenlévő mindennapi szorongásainkra jókedvű, szellemes, zenés-dalos választ. Az Operaszelidítő interaktív előadása pedig egy sokak által érthetetlenül nehéznek tartott műfajjal barátkoztatja össze a gyerekeket, akik először az operairodalom egyik legnagyobb lókötője, #Figaro történetét ismerhetik meg.

Ugrás az oldal tetejére