Garázsband Fesztivál


A koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzet miatt a Garázsband Fesztivál pályázati időszakát határozatlan időre felfüggesztjük. Ezáltal a június 6-ra meghirdetett Garázsband Fesztivált is későbbi időpontban rendezzük meg.

Fontosnak tartjuk, hogy a Müpában fellépő művészek a lehető legideálisabb körülmények közt készülhessenek fel koncertjeikre. Ezt szem előtt tartva arra kérjük a Garázsband Fesztiválra pályázó együtteseket is, hogy a jelenlegi helyzetre való tekintettel maradjanak otthon, vigyázzanak magukra és egymásra! Bár a közös zenekari próbákra és a koncertekre még várni kell, ez a rendkívüli helyzet talán időt és lehetőséget ad az egyéni gyakorlásra és új dalok születésére is. 

Az eddig beérkezett pályázatok természetesen továbbra is érvényesek, bízunk benne, hogy mielőbb újra megnyithatjuk a jelentkezést, amiről minden érintettet e-mailben értesítünk a későbbiekben.

Amennyiben elsők közt szeretnél értesülni a Garázsbanddel kapcsolatos hírekről, kérjük, a következő mezőben add meg az e-mail címedet. 

* Kötelező
Ugrás az oldal tetejére