Garázsband Fesztivál powered by MOJO™

Március 6. és április 25. között várjuk a jelentkezéseket!


Június 1-jén már negyedik alkalommal mutathatja meg magát öt ígéretes fiatal zenekar a Müpa rendhagyó fesztiválján. A zsűri által kiválasztott feltörekvő tehetségek a fesztiválszereplés mellett más értékes nyereményekkel – további fellépési lehetőséggel, profi fotózással vagy egynapos Müpa-stúdióidővel, valamint értékes MOJO™ nyereményekkel – gazdagodhatnak a nézők helyszíni szavazatainak köszönhetően. 

Ezen a különleges estén a Müpa teremgarázsa igazi underground bulihelyszínné alakul, élő zenével, csapolt sörrel, így a bandák mellett a közönségnek is kivételes élményben lehet része: olyan körülmények között szórakozhatnak az ország egyik legmodernebb kulturális intézményében, ahogy máskor sosem.

Kik jelentkezését várjuk?

Felhívásunk azoknak a 16-30 éves zenészekből álló amatőr pop-rock zenekaroknak szól, akik elérkezettnek látják az időt, hogy nagyobb nyilvánosság előtt is megmérettessék magukat. 
A beérkezett pályázatokat idén is a Müpában ebben az évadban színpadra lépő ismert zenészek pontozzák: ezúttal Beck Zoli (30Y), Keleti András (colorStar), Kollár-Klemencz László (Kistehén), Leskovics Gábor Lecsó (Pál Utcai Fiúk) és Zságer Balázs (Žagar)
A zsűritagok egymástól függetlenül pontoznak, majd az öt legtöbb pontot elért zenekar fellépési lehetőséget kap a Garázsband Fesztiválon, ahol egy-egy 40 perces koncerttel győzheti meg a közönséget.

Hogyan jelentkezhettek?

Ha úgy érzitek, ott a helyetek a Garázsband Fesztivál színpadán, nem kell mást tennetek, mint elküldeni nekünk a hiánytalanul kitöltött és aláírt jelentkezési lapot, egy jó minőségű klipet vagy koncertfelvételt, illetve néhány fotót (a pályázati kiírásban megadott formátumban) a garazsband@mupa.hu címre 2019. április 25-ig

 
 
Ugrás az oldal tetejére