• Jazz Showcase

Solati Music: Debut

világzene, jazz, könnyűzene

Szünet nélkül
Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Solati Music zenekar 2016-ban alakult, életre hívója a nemzetközileg is elismert jazz-zongorista, Tzumo Árpád. Az együttes főként r'n'b és soul stílusban, a jazz harmóniakészletét is felhasználva, előremutató formavilággal szólal meg.
A csodálatos hangú Pocsai Kriszta nemcsak énekesnőként, hanem szövegíróként is közreműködik a zenekarban. Izgalmas repertoárban vegyíti saját, világklasszis kompozícióit az ismert sztenderdek eredeti hangvételű feldolgozásaival. Hazai sikerei mellett a legendás londoni 606 Clubban kétszer is frenetikus koncertet adott. A basszusgitáros Heilig Tamás életútját kisgyermek korától átjárja a zene, szülei is zenészek: édesanyja Eszményi Viktória énekesnő, édesapja Heilig Gábor zeneszerző, szövegíró, gitáros. Tamás több zenekarban is közreműködik: rendszeresen játszik a Random Tripben és a Punnany Massifban. Toni Snétberger Berlinben élő dobos, a világhírű gitárművész, Snétberger Ferenc fia. Játékában érződik a tökéletes „time” és az utánozhatatlan „feeling”: mindkettő a soulzene esszenciális összetevője. Tzumo és Toni egy évig dolgozott együtt a Snétberger Quartetben, mellyel Magyarországon és a nagyvilágban is sikeres koncerteket adtak, köztük a 2017-es Jazz Showcase-en. Ugyanebben az évben a jazzma.hu szakmai szavazatai alapján „Az év együttesévé” választották őket.
Ezen az estén a Solati Music debütáló lemeze anyagát mutatja be, vendégként pedig közreműködik Snétberger Ferenc is.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • billentyűs hangszerek
  Tzumo Árpád
 • ének
  Pocsai Kriszta
 • basszusgitár
  Heilig Tamás
 • dob
  Toni Snétberger
 • gitár
  Snétberger Ferenc


Jazz Showcase


Ugrás az oldal tetejére