• Jazzrajongók

Náray Erika vendége: Szinetár Miklós

világzene, jazz, könnyűzene

Bohém Étterem
  • Müpa saját produkció

Mentse el a programot Google Naptárába!

Talán nem alaptalan a gyakran hallható kijelentés, hogy a művészet megfiatalít: a nyolcvanhat éves Szinetár Miklós ma is aktívan tevékenykedik a hazai színházi életben. Pedig mintha már három ember pályáját is befutotta volna: Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színházi, opera-, tévé- és filmrendező, forgatókönyvíró, Érdemes és Kiváló művész, a Magyar Állami Operaház korábbi főigazgatója, a Magyar Televízió egykori elnökhelyettese. „Az opera iránti vonzalom adottság, amelynek semmi köze nincs bármiféle emberi értékességhez. Sok rendkívül intelligens, művelt ember van, aki nem tudja elviselni az operákat. Olyan ez, mint a tenger gyümölcsei” - mondta egy interjújában.
A decemberi Jazzrajongók-esten Náray Erika kideríti, hogy a zenés színházi műfajok mellett a jazz mely irányzataihoz, előadóihoz vonzódik Szinetár Miklós, és persze a bámulatosan színes pálya számos érdekes, meghökkentő vagy éppen könnyfakasztó mozzanatára is fény derül majd, finom italok és kiváló muzsika társaságában.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére