világzene, jazz, könnyűzene

Náray Erika vendége: Orvos-Tóth Noémi

Szünet nélkül
Üvegterem
  • Müpa saját produkció
  • Jazzrajongók

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus nemcsak Örökölt sors - Családi sebek és a gyógyulás útjai című kötetével, hanem empatikus, hatékony terápiás módszerével is széles körben elismertséget szerzett. Ezúttal nemcsak munkájáról lesz szó: a művészetekhez, s ezen belül a jazzhez való kötődéséről is beszél. Rendkívüli este egy olyan szakemberrel, aki jelentős eredményeket ért el szorongásaink, elhibázott párkapcsolataink, kudarcaink okainak feltárásában.

Orvos-Tóth Noémi célja, hogy a hozzá fordulókkal közösen jusson el a hatékonyabb problémamegoldáshoz, a kiegyensúlyozottabb érzelmi élethez, a harmonikusabb emberi kapcsolatokhoz, a mélyebb önismerethez és az önelfogadáshoz. Örökölt sors című kötete azért hatott a reveláció erejével, mert felismerte: „felmenőink traumái, feldolgozatlan félelmei, kapcsolati törései még a halálukkal sem enyésznek el, hanem bennünk élnek tovább. Az egykori háborús üldöztetés a mi életünkben depresszió formájában jelentkezik, a kitelepítés traumája állandó bizalmatlanságban, az árván maradt dédmama kötődési vesztesége párkapcsolati kudarcokban”. A korábbi generációk életeseményeinek feltárása, a transzgenerációs szemlélet segíthet megszabadulni a kínzó tünetektől. Másik sikerkönyve (Egy nárcisztikus hálójában - Felépülés egy érzelmileg bántalmazó kapcsolatból) konkrét példán keresztül tárja fel a párkapcsolati kudarcok okát, a kitörés lehetőségeit. Orvos-Tóth Noémivel ezen az estén ismét megtapasztalhatjuk, hogy pszichológia és művészet ezer szállal fonódik össze.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére