• Jazzrajongók

Náray Erika vendége: Nagy Ervin színművész

világzene, jazz, könnyűzene

Bohém Étterem
 • Müpa saját produkció

Jegyárak

 • 2300 Ft
Erre az előadásra érvényesíthetők a Müpa+ hűségprogram kedvezményei és hűségpontokat is felírunk.

Mentse el a programot Google Naptárába!

Nagy Ervint mindenki ismeri, aki látta az utóbbi évek egyik legsikeresebb magyar moziját, a Kincsem című filmet, amelyben az egyik főszerepet alakította. Ez természetesen csak „hab a tortán”, hiszen a negyvenegy éves színművészt, a Katona József Színház társulatának tagját számos színházi és filmszerepben, táncprodukcióban, sőt Papagenóként operaelőadásban is láthattuk már - a magánéletben pedig mindemellett apaszerepben is tündököl. Náray Erika pályájáról és természetesen a jazzről beszélget majd vele.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Rendező: Müpa

Jegyinformáció

Erre az előadásra jegyét az Edenred Ticket Culture & Sport kártya és utalvány és Top Prémium ajándékutalvány, Edenred Ajándék Arany és Ezüst kártya, illetve Ajándék- és Bevásárló kártya ellenében is megvásárolhatja. Elfogadjuk még a Kultúra és Ajándék Erzsébet-utalványt, az Erzsébet utalvány plusz kártya Ajándék illetve Kultúra keretét, az OTP Cafeteria kártya kultúra alszámla keretét, a Müpa-ajándékutalványt, valamint jegyét a SZÉP-kártya szabadidő-keretének terhére is megvásárolhatja pénztárainkban.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

 • Náray Erika
  ének
 • Juhász Attila
  zongora
 • Frey György
  basszusgitár
 • Berdisz Tamás
  dobUgrás az oldal tetejére