• Jazzrajongók

Náray Erika vendége: Nagy Ervin színművész

világzene, jazz, könnyűzene

Szünet nélkül
Bohém Étterem
 • Müpa saját produkció

Mentse el a programot Google Naptárába!

Nagy Ervint mindenki ismeri, aki látta az utóbbi évek egyik legsikeresebb magyar moziját, a Kincsem című filmet, amelyben az egyik főszerepet alakította. Ez természetesen csak „hab a tortán”, hiszen a negyvenegy éves színművészt, a Katona József Színház társulatának tagját számos színházi és filmszerepben, táncprodukcióban, sőt Papagenóként operaelőadásban is láthattuk már - a magánéletben pedig mindemellett apaszerepben is tündököl. Náray Erika pályájáról és természetesen a jazzről beszélget majd vele.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének
  Náray Erika
 • zongora
  Juhász Attila
 • basszusgitár
  Frey György
 • dob
  Berdisz TamásUgrás az oldal tetejére