világzene, jazz, könnyűzene

Náray Erika vendége: Fekete Ernő

Szünet nélkül
Bohém Rendezvényhelyszín
  • Müpa saját produkció
  • Jazzrajongók

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Zsémbes alak. Néha így tekint magára. Közönsége ennek ellenére szívébe zárta Fekete Ernő színművészt, aki több mint 25 éve a Katona József Színház társulatának meghatározó művésze. Sokan talán nem is tudják, hogy neki köszönhetően értik Robert Downey Jr., Christian Bale vagy Joaquin Phoenix szavait. Merengő, elemző típus, aki sok helyzetben inkább befelé fordul. Ezért is nagy öröm őt a Jazzrajongók vendégei közt tudni Náray Erika beszélgetőpartnereként.

Gyerekkorától egyértelmű volt számára, hogy színész szeretne lenni. 1988-ban versmondóként Ki mit tud?-ot nyert, aztán második nekifutásra vették fel a Színművészeti Főiskolára. 1995-ben diplomázott, és bár több helyre hívták, ő a Katonába szerződött - nem utolsósorban Ascher Tamás hatására. Lételeme a színpad, de sokat szinkronizál, és egyre több filmszerep is megtalálja. Legutóbb főszerepet kapott Varsics Péter Így vagy tökéletes című nagyjátékfilmjében, amelyet épp a pandémiás időszakot megelőzően forgattak. A leállás során leginkább a próbák hiányoztak neki. „Nagyon szeretem a próbát. Semmit nem tudsz még, és hirtelen ebből a semmiből, ebből a homályból jön egy ötlet, és abból el lehet indulni, abból valami jó sül ki. Aztán az előadáson ezt kell a lehető legjobban reprodukálni, estéről estére.” A kényszerű pihenő előtt az Isten, haza, család című előadást próbálta Tarnóczi Jakab rendezővel. E munka során is fontos szerephez jutott az improvizáció. Csoda, hogy Fekete Ernő szereti a jazzt?

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Rendezvényhelyszín üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Rendező: Müpa

Jegyinformáció

Online erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal, valamint OTP vagy MKB SZÉP-kártyája szabadidőkeretének terhére is megvásárolhatja.
Személyesen elfogadjuk még az Edenred Ajándékutalványt, és az Edenred ajándékkártyáit (Juttatási és Családi kártyák), illetve az OTP Cafeteria kártya kultúra alszámla-keretét. Belépőjét OTP vagy MKB SZÉP-kártyája szabadidőkeretének terhére is megvásárolhatja jegypénztárainkban.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére