• Jazz Showcase

Jazz-tehetségbörze - Senga

világzene, jazz, könnyűzene

Szünet nélkül
Zászlótér
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Immár tizenkettedik alkalommal ad otthont a Müpa a közép-európai régió egyik legfontosabb zenei tehetségbörzéjének, a Jazz Showcase-nek. Ezúttal is háromszor három fiatal csapat verseng a zsűri és a közönség kegyeiért a délutáni koncerteken. A fellépők a legkülönbözőbb jazzstílusokban és hangszer-összeállításokban lesznek hallhatók. A szakmai fődíjas és a közönségdíjas 2019-ben újabb fellépési lehetőséget kap a Müpában, de különdíjak is gazdára találnak. A rendezvény szakmai partnere a Magyar Jazz Szövetség, a Zempléni Fesztivál és a Jazztanulmányi Kutatócsoport (Jatakucs).
A zenekar 2018 őszén alakult Szász Ágnes énekesnő kezdeményezésére, aki különböző stílusokban számos híres zenésszel játszott már együtt eddigi pályafutása során, itthon és külföldön egyaránt. A Szász Ágnes Quartettel 2017-ben elnyerte a zsűri különdíját a Marosvásárhelyi Nemzetközi Jazz Versenyen. A Senga elnevezésű projekt az énekesnő útkeresésének egyik állomása, mely egy újfajta zenei világba varázsolja el a hallgatót, ötvözve a soul, neo-soul, r'n'b, jazz- és groove-elemeket. Repertoárjukban feldolgozások és saját számok szerepelnek.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének
  Szász Ágnes
 • zongora
  Vikukel Dániel
 • basszusgitár
  Tenki Dániel
 • dob
  Takács Bálint


Jazz Showcase


Ugrás az oldal tetejére