• Jazz Showcase

Jazz-tehetségbörze - Organism

világzene, jazz, könnyűzene

Szünet nélkül
Átrium (Előcsarnok)
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Immár tizenkettedik alkalommal ad otthont a Müpa a közép-európai régió egyik legfontosabb zenei tehetségbörzéjének, a Jazz Showcase-nek. Ezúttal is háromszor három fiatal csapat verseng a zsűri és a közönség kegyeiért a délutáni koncerteken. A fellépők a legkülönbözőbb jazzstílusokban és hangszer-összeállításokban lesznek hallhatók. A szakmai fődíjas és a közönségdíjas 2019-ben újabb fellépési lehetőséget kap a Müpában, de különdíjak is gazdára találnak. A rendezvény szakmai partnere a Magyar Jazz Szövetség, a Zempléni Fesztivál és a Jazztanulmányi Kutatócsoport (Jatakucs).
A 2013-ban alapított Organism zenekar klasszikus, orgona-gitár-dob felállású Hammond-trióként működik. Két lemezzel is büszkélkedhet, melyeken saját darabok hallhatók. Hatással van rájuk a gospel, a blues és a funk, illetve a kortárszene. Koncertjeiken gyakran szerepet kapnak Jimmy Smith és Eddy Louiss, azaz a Hammond-orgona ikonikus alakjainak szerzeményei is. Játszottak Európa számos városában, köztük Berlin, Krakkó, Prága és Brno legjelentősebb jazzklubjaiban, valamint koncertet adtak a lengyelországi Kielcében rendezett International Hammond Meeting jazzfesztiválon.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • gitár
    Möntör Máté
  • Hammond-orgona
    Vas Bence
  • dob
    Szabó Sipos Ágoston


Jazz Showcase


Ugrás az oldal tetejére