• Jazz Showcase

Jazz-tehetségbörze - Nagy Emma Quintet

világzene, jazz, könnyűzene

Szünet nélkül
Átrium (Előcsarnok)
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Immár tizenkettedik alkalommal ad otthont a Müpa a közép-európai régió egyik legfontosabb zenei tehetségbörzéjének, a Jazz Showcase-nek. Ezúttal is háromszor három fiatal csapat verseng a zsűri és a közönség kegyeiért a délutáni koncerteken. A fellépők a legkülönbözőbb jazzstílusokban és hangszer-összeállításokban lesznek hallhatók. A szakmai fődíjas és a közönségdíjas 2019-ben újabb fellépési lehetőséget kap a Müpában, de különdíjak is gazdára találnak. A rendezvény szakmai partnere a Magyar Jazz Szövetség, a Zempléni Fesztivál és a Jazztanulmányi Kutatócsoport(Jatakucs).
A kvintett tagjai többnyire a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolának, azaz a konzinak köszönhetik, hogy találkoztak, és véletlenek folytán felismerhették egymásban azt a zenei gondolkodásmódot, amely a számtalan hasonlatos elem okán összeköti őket. 2018-ban első helyezést értek el a II. Belvárosi Jazzversenyen, részben ennek a sikernek köszönhetik, hogy még ma is együtt dolgoznak. Hosszú távú és fő céljuk saját szerzeményeik kidolgozása, tökéletesítése. 2019-ben jelenik meg első albumuk, amelyen helyet kap minden zenekari tag egy-egy saját kompozíciója. Számukra a zenekar lehetőség arra, hogy még többet tanuljanak, még bátrabban zenéljenek.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének
  Nagy Emma
 • gitár
  Cseh Péter
 • zongora
  Papp Tamás
 • bőgő
  Dénes Ábel
 • dob
  Klausz Ádám


Jazz Showcase


Ugrás az oldal tetejére