• Jazz Showcase

Jazz-tehetségbörze - Farkas Zsolt Quartet

világzene, jazz, könnyűzene

Szünet nélkül
Átrium (Előcsarnok)
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Immár tizenkettedik alkalommal ad otthont a Müpa a közép-európai régió egyik legfontosabb zenei tehetségbörzéjének, a Jazz Showcase-nek. Ezúttal is háromszor három fiatal csapat verseng a zsűri és a közönség kegyeiért a délutáni koncerteken. A fellépők a legkülönbözőbb jazzstílusokban és hangszer-összeállításokban lesznek hallhatók. A szakmai fődíjas és a közönségdíjas 2019-ben újabb fellépési lehetőséget kap a Müpában, de különdíjak is gazdára találnak. A rendezvény szakmai partnere a Magyar Jazz Szövetség, a Zempléni Fesztivál és a Jazztanulmányi Kutatócsoport (Jatakucs).
Farkas Zsolt 1995-ben született a felvidéki Rozsnyón. Ötéves korában kezdett zongorázni, hétévesen került be a rozsnyói zeneiskolába ahol 7 évig tanult klasszikus zongorát. 2011-ben felvételizett a Miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolába, jazz-zongora szakra. Ugyanebben az évben nyert felvételt a Snétberger Zenei Tehetségközpontba, ahol már két éve tanársegédként működik. 2017 óta a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-zongora szakos hallgatója. Tanárai közt találjuk Rozsnyói Pétert, ifj. Szakcsi Lakatos Bélát, Oláh Kálmánt, Snétberger Ferencet. Nemcsak itthon, de külföldön is számos helyen lépett már fel, köztük Oslóban, Londonban és Tel-Avivban.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • zongora
  Farkas Zsolt
 • szaxofon
  Soso Lakatos Sándor
 • bőgő
  Szajkó Adrián
 • dob
  Snétberger Toni


Jazz Showcase


Ugrás az oldal tetejére