• Jazz Showcase

Jazz-tehetségbörze - Bencze Alma Project 4

világzene, jazz, könnyűzene

Szünet nélkül
Átrium (Előcsarnok)
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Immár tizenkettedik alkalommal ad otthont a Müpa a közép-európai régió egyik legfontosabb zenei tehetségbörzéjének, a Jazz Showcase-nek. Ezúttal is háromszor három fiatal csapat verseng a zsűri és a közönség kegyeiért a délutáni koncerteken. A fellépők a legkülönbözőbb jazzstílusokban és hangszer-összeállításokban lesznek hallhatók. A szakmai fődíjas és a közönségdíjas 2019-ben újabb fellépési lehetőséget kap a Müpában, de különdíjak is gazdára találnak. A rendezvény szakmai partnere a Magyar Jazz Szövetség, a Zempléni Fesztivál és a Jazztanulmányi Kutatócsoport (Jatakucs).
Bencze Alma 26 évesen vette élete első énekóráját, ahonnan egyenes út vezetett a Kodolányi János Főiskola jazz tanszakára. 2013-ban szerezte diplomáját, és ugyanekkor alapította saját kvartettjét. Első kisfia születését követő szünet után a zenekar új tagokkal és megújult lendülettel folytatta a műhelymunkát. Alma 2018 januárban, a Fábián Juli emlékére szervezett koncerten átmenetileg elbúcsúzott a színpadtól, amíg újra a babázásra koncentrált. Az idei évadban meghívást kapott a londoni 606 Clubba, új formációja a Bencze Alma Project 4 januárban debütál Budapesten. Zenéjükben a spontaneitás és a közös improvizatív örömzenélés kerül reflektorfénybe.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének
  Bencze Alma
 • zongora
  Révész Richárd
 • bőgő
  Fonay Tibor
 • dob
  Szendőfi Péter


Jazz Showcase


Ugrás az oldal tetejére