Pázmándi Gergely Trio és Várvölgyi Szabolcs

Hangulatkoncert

világzene, jazz, könnyűzene

Zászlótér
 • Müpa saját produkció

Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

A PGT egy fiatal jazzformáció, melyet a magyar népzene íze és a groove lüktetése tesz sajátossá. A Zászlótérben a szokásostól eltérő felállásban, Várvölgyi Szabolcs gitárossal kiegészülve mutatják be műsorukat.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

 • szaxofon
  Pázmándi Gergely
 • gitár
  Várvölgyi Szabolcs
 • nagybőgő
  Hegyi Zoltán
 • dobok
  Szilágyi MártonUgrás az oldal tetejére