powered by MOJO™

Garázsband Fesztivál

világzene, jazz, könnyűzene

Mélygarázs
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

5 feltörekvő banda, 5 izgalmas koncert és egy vendégzenekar. Június 1-jén a Müpa rendhagyó fesztiválja már negyedik alkalommal ad lehetőséget öt ígéretes csapatnak, hogy nagyobb közönség előtt mutassa meg magát. Fesztiválhangulat és értékes nyeremények a Müpa mélygarázsában!

Idén is az aktuális Müpa-évad hazai fellépőiből összeállt szakmai zsűri pontozta a beérkezett pályázatokat, amelyek közül az öt legtöbb pontot kapott zenekar varázsolhatja el a hallgatóságot a fesztiválon. A bulit az este házigazdája és vendégzenekara, a klub- és fesztiválszínpadokon már otthonosan mozgó JETLAG pörgeti fel. Molnár Tamás és Czoller Bence zenekara lírikus elektropopjával felszabadító és izgalmas zenei repülőútra hívja a közönséget.
Az öt szerencsés fiatal zenekar egy-egy 40 perces koncerttel lép színpadra. A zenéjét csak emberközeliként aposztrofáló 21 Gramm Akusztik 2017-ben elnyerte a székesfehérvári Arany Dobverő díjat, de megfordult a Veszprémi Utcazene Fesztiválon, a Woodstock az Ugaron fesztivál Talentum színpadán, sőt a FEZEN-en is. A Gidnim'Rém tulajdonképpen a multiinstrumentalista Urbán Bence egyszemélyes projektje, aki a koncertjeire zenésztársakkal egészül ki. Humoros, elgondolkodtató és extravagáns dalai jó eséllyel kimozdítanak majd minket a komfortzónánkból. Az indie rockban utazó Peer Pressure-t olyan zenekarok inspirálták, mint az Arctic Monkeys, a Strokes, a Red Hot Chili Peppers vagy a Nirvana. Tavaly nyáron vették fel első, Mess című kislemezüket, második EP-jük pedig idén jelent meg Bees címmel. A Rien du Sol alternatív rockja is hozzájárul a fergeteges bulihoz: bemutatkozó dalukat, a Saolát az M4 Sport tavaly felhasználta egyik Forma-1-es összefoglalójában, idén pedig kiadták első EP-jüket We'll See Father címmel. „Kötetlenül kalandozó eklektikus art rock, lágy szépelgés és kemény zúzás” - írja magáról a Verőköltő: társaikkal ellentétben ők már 8 éve alakultak, ez idő alatt pedig három nagylemezt és egy EP-t adtak ki. Ezekben a hetekben megjelenő legújabb albumuk zenei megvalósításához a klasszikus rocktrió egy szintetizátorral és egy gitárral egészült ki.

Az este folyamán a nézők között értékes MOJO™-nyeremények találnak gazdára, a helyszínen szavazók pedig kedvenc zenekarukat különdíjakhoz segíthetik hozzá. A legnépszerűbb bandák profi fotózást, további fellépési lehetőséget, illetve egy napot nyerhetnek a Müpa profi stúdiójában.

A Garázsband Fesztivál támogatója, a MOJO™ értékes ajándékokkal járul hozzá a nyertes zenekarok sikereihez, és a márka jóvoltából például egy zenekar 2 db Ultimate Buzz hangfallal lehet gazdagabb.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek
Ugrás az oldal tetejére