világzene, jazz, könnyűzene

Budapest Ritmo feat. WOMEX

Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem, Fesztivál Színház
  • Müpa saját produkció
  • CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A világzene legnagyobb eseménye, a WOMEX idén másodjára jön Budapestre - illetve Budapest megy a világhoz. A járványhelyzetre való tekintettel a WOMEX programjai virtuálisan valósulnak meg, de a magyar közönséget ennek ellenére élő koncertek várják a Budapest Ritmo feat. WOMEX keretében a Müpában.
Pénteken az öttagú Babra, a Duna menti délszláv zenei kultúra új megformálásával kísérletező zenekar, majd Nádasdy Fanni, Tímár Sára és Paár Julianna triója, a Dalinda lép színpadra modernizált, a cappella - hangszeres kíséret nélkül - előadott magyar népdalaival. A 2020-as WOMEX héttagú zsűrije mindkét együttest a regionális Duna-színpad fellépői közé válogatta be, míg a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem színpadán a számtalan díjjal elismert Parno Graszt ad szédületes koncertet.

A program a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Müpa és a Hangvető közös szervezésében valósul meg.

Rendező: Müpa, Hangvető

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művekCAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál


Ugrás az oldal tetejére