• Jazzműhely

Borlai Gergő: Divided 3

világzene, jazz, könnyűzene

elmarad
Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció
Az előadás elmarad.

Kedves Látogatóink,

A Müpa a látogatók és a munkatársak egészségét szem előtt tartva a 2019/20-as évad hátralévő részében zárva tart, azaz minden tervezett előadását lemondja július 7-ig. A Müpa saját szervezésű programokra vásárolt jegyeket a Müpa visszaváltja, a visszaváltás módjáról ide kattintva tájékozódhat.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük


Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Az immár Los Angelesben élő Borlai Gergő vidám, funkys perceket ígér a Divided 3 koncerten. Két korábbi Divided-estje is számos meglepetést tartogatott, a mostani harmadik alkalommal a sztárparádé és a különleges hangszerkiosztás folytán is számíthatunk izgalmakra.

Ezúttal a világhírű, Wayne Shorterrel együtt játszó, majd a jazztörténet egyik utolsó igazi fúziós zenekarát, a Tribal Techet Scott Hendersonnal megalapító basszer, Gary Willis lesz a ritmusszekció másik pillére. Willis és Borlai számtalan közös koncertet adott már szerte a világban, ráadásul Willis utóbbi két szólólemezét is közösen készítették. Llibert Fortuny, Spanyolország vezető szaxofonosa szintén régi kollégája Willisnek, Borlai Gergővel pedig rendszeresen lépnek fel trióban Barcelonában. Az est „meglepetése” Gergő öt kedvenc dobosa közül az egyik, a szintén Tribal Tech-veterán Kirk Covington lesz. Gergő és Kirk régi barátok, sőt évekkel ezelőtt hat órányi zenét rögzítettek Barcelonában Willis-Kinsey-Covington-Borlai felállásban, amely a Double D nevet kapta és még kiadásra vár. A billentyűs poszton ezúttal egy kiváló fiatal hazai zenész, Szebényi Dániel foglal helyet, akire már évek óta próbál lecsapni számos fusion jazz-, rock- és pop-formáció, ha épp adódik némi szabadideje. A kivételes stílusérzékkel, dallamvilággal és virtuozitással megáldott Szebényi erősíti a Random Tripet, az Ocho Machót, valamint a Kowalsky meg a Vegát, sőt dalszövegeket is ír. Saját bevallása szerint gyerekkora óta a Tribal Tech jelentette számára az egyik első számú inspirációs forrást. Az est gerincét főleg Willis-szerzemények adják majd, illetve hallható lesz néhány Borlai-kompozíció is.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • dob
  Borlai Gergő
 • basszusgitár
  Gary Willis
 • szaxofon
  Llibert Fortuny
 • dob
  Kirk Covington
 • billentyűs hangszerek
  Szebényi DánielUgrás az oldal tetejére