Bognár Szilvia Sextet

világzene, jazz, könnyűzene

Szünet nélkül
Müpa Sátor
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Bognár Szilvia negyedszázada a hazai folk- és világzenei színtér egyik legnépszerűbb énekese, számtalan jeles produkció szólistájaként ismert. Ilyen az Anima Sound System, a Makám, a Szájról szájra produkció, a Magyar Állami Népi Együttes, a Kiss Ferenc és az Etnofon Zenei Társulás, a Nikola Parov Quartet, a Sebő Együttes, a Rost Andrea: Pannon dalok produkció vagy éppen a Sator Quartet. Önálló albumai a reneszánsz vokális műfajoktól kezdve a gyerekdalokon át a progresszív világzenéig mutatják munkássága sokszínűségét.
Az énekesnő férjével együtt közösen életre keltett legújabb, 2017-ben debütált világzenei formációja a Bognár Szilvia Sextet, amelynek repertoárjában magyar, cigány, bolgár és görög dalok szólalnak meg szokványosnak egyáltalán nem nevezhető felállásban, illetve hangszerelésben. Műsorukban a népzene, a jazz és az észak-indiai klasszikus zene műfaji sokszínűsége találkozik, olyan egyedi élményt létrehozva, amelyet itthon mástól nem hallhat a közönség. Bognár Szilvia akusztikus gitáros, nagybőgős, szaxofonos és két ütőhangszeres társával együtt az alapvetően akusztikus hangzásvilágot és a hagyományos előadásmód természetességét megőrizve biztonsággal evez az eltérő zenei stílusok, valamint a hagyományos dallamok sokszínű folyamán. Kultúr Kültér-koncertjükön természetesen adventi dalokkal is megörvendeztetik majd hallgatóságukat a karácsony előtti örömteli várakozás jegyében.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének
  Bognár Szilvia
 • szaxofon
  Bede Péter
 • gitár
  Csókás Zsolt
 • nagybőgő
  Kovács Zoltán
 • tabla, kalimba, ütőhangszerek
  Szalai Péter
 • ütőhangszerek, gadulka
  Gyulai CsabaUgrás az oldal tetejére