világzene, jazz, könnyűzene

Bangó Adrienne Quartet

Szünet nélkül
Kültér
 • Müpa saját produkció
 • JazzTime

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Bangó Adrienne Quartet 2021-ben alakult, névadója ugyanebben az esztendőben elnyerte Az év fiatal jazz-zenésze verseny közönségdíját, 2022-ben pedig maga a kvartett lett a Jazz Showcase közönségdíjasa: fellépésük ennek az elismerésnek köszönhető. Repertoárjukon főleg ismert jazzsztenderdek kapnak helyet, de megtalálhatók műsorukban különféle feldolgozások is. Közel áll hozzájuk a jazz mellett az R'n'B, a funk és a latin stílus is. Bizonyára még sok siker vár rájuk.

A felvidéki Farkas Zsolt 2020-ban diplomázott a Zeneakadémia jazz tanszékén. Épp csak felvételt nyert az egyetemre, amikor állandó tagja lett a Szőke Nikoletta Quartetnek, ahol azóta is ő ül a zongoránál. Korábban a Snétberger Zenei Tehetségközpont tanulója volt, ma pedig már segítőként dolgozik az intézményben.
Jónás Géza több formációt erősít, köztük azt a Reggie Jonas Jr Triót is, amely a 2022-es Jazz Showcase szakmai díjazottjaként szintén fellép ezen a napon a JazzTime fesztiválon. Az Egri János Jr. Quartet tagjaként különdíjat vehetett át a 2014-es marosvásárhelyi International Student Jazzversenyen, és ő szolgáltatja a basszusszólamot Egri új triójában is.
Bangó Adrienne hétévesen kezdett klasszikus hegedűt tanulni a Tóth Aladár Zeneiskolában. 2018-ban felvételt nyert a Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnáziumba, és bár több budapesti és országos versenyen ért el első helyezést, a szíve az éneklés és a jazz felé húzta, így ma már a konzi jazzének szakán tanul Lakatos Ágnesnél és Karosi Júliánál.

Rendező: Müpa
 • ének
  Bangó Adrienne
 • zongora
  Farkas Zsolt
 • bőgő
  Jónás Géza
 • dob
  Jónás Fülöp

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.JazzTime


Ugrás az oldal tetejére