Magyar Nemzeti Táncegyüttes: Táncrapszódia

tánc, újcirkusz

Szünet nélkül
Fesztivál Színház

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes immár sokadik alkalommal ismét meghívást kapott, hogy egy 2016 februárjában kezdődő turné keretében képviselje Magyarországot Japánban. A Müpában a társulat a turnéprogramjából állít színpadra válogatást: lendületes és sokszínű folklórműsorában a magyar nyelvterület legszebb táncait mutatja be, hangsúlyozva az eredeti és stílusos előadásmódot. A Kárpát-medence táncait felvonultató előadásban látható lesz a jól ismert csárdás, a lányok mutatványos üveges tánca, a virtuóz legényes tánc, valamint erdélyi cigány táncok is színpadra kerülnek.

Rendező: Nemzeti Táncszínház

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Zenekara
  • koreográfusok
    Zs. Vincze Zsuzsa, Zsuráfszky Zoltán
  • rendező
    Zsuráfszky ZoltánUgrás az oldal tetejére