Téli tánc

Magyar Nemzeti Táncegyüttes: Folklór-kalendárium

tánc, újcirkusz

Szünet nélkül
Fesztivál Színház

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A sorozat első részében, a Táncoló tavasz című produkciónkban nem csupán a magyar népszokásokkal ismertettük meg a közönséget, hanem bemutattuk hazánk soknemzetiségű népének hagyományos táncait, dalait, öltözetét, nyelvét és nemzeti szokásait a tavaszi ünnepkörben. A sorozat második része a téli ünnepkör szokásait; szürettől a farsang végéig tartó időszakot öleli fel, Téli tánc címmel. Az előadás programjában a hagyományos betlehemezés, regölés, lucázás és fonóbéli hagyományaink mellett különböző, a téli ünnepkörhöz tartozó babonás szokások színházi feldolgozását láthatja a közönség.

Rendező: Nemzeti Táncszínház

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • zeneszerző
  Kiss Ferenc
 • tánczenei szerkesztő
  Papp István Gázsa
 • díszlet
  Tóth Kázmér
 • asszisztensek
  Appelshoffer János, Rémi Tünde, Valach Gábor
 • forgatókönyv, jelmez, a rendező munkatársa
  Vincze Zsuzsa
 • rendező, koreográfus, művészeti vezető
  Zsuráfszky ZoltánUgrás az oldal tetejére