Jordán Tamás és Sebő Ferenc József Attila-estje

Rejtelmek, ha zengenek

komolyzene, opera, színház

Szünet nélkül
Fesztivál Színház

Mentse el a programot Google Naptárába!

Az előadók már több mint 15 éve járják az országot József Attila-estjükkel. Ahogy Jordán Tamás a bevezetőjében elmondja, ez valójában egy párbeszéd a hallgatóság és az előadók között. Még akkor is, ha a közönség (feltételezhetően) nem mond semmit.
Jordán Tamás, Sebő Ferenc és zenész társaik József Attila gondolatait tolmácsolják prózában és dalban, méghozzá olyan hangvételben, amely teljesen szokatlan verses pódiumokon. Nem „szavalnak”. A többnyire halk, bensőséges tónus azt érzékelteti a nézővel, hogy személyesen őt szólítják meg.

Felejthetetlen, katartikus színházi élményben lesz része annak, aki meghallgatja őket.

Rendező: Nők Lapja

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • Sebő EgyüttesUgrás az oldal tetejére