A Müpa+ hűségprogram exkluzív rendezvénye Platina szinten

Műhelytitkok

komolyzene, opera, színház

Előcsarnok
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Mindazok, akik hosszú évek óta látogatják a Müpa programjait, már szinte minden négyzetméterét ismerik „a ház” közönség által bejárható tereinek. Tudják, mely teremben mely helyek biztosítják a legkellemesebb koncertélményt, és azt is, hogy mely liftek melyik szintről hová viszik a vendégeket.

Vannak azonban további helyszínek és épületrészek, amelyek nélkül nem valósulnának meg Müpa-előadások, és csak a munkatársak és a fellépők ismerhetik azokat. Ide, a backstage-be kalauzolja most a Platina szintet elért Müpa+ tagok kis csoportját Vankó Dániel, a Müpa főszcenikusa, hogy elárulja azokat a műhelytitkokat, amelyek a színpadok berendezését és a jól ismert Müpa-hangzás létrejöttét lehetővé teszik. Az 1-1,5 órás séta a pincétől a padlásig, de legalábbis a süllyesztőtől a zsinórpadlásig és a hangvető ernyőig vezet, időben alkalmazkodva az egyes helyszíneken zajló próbafolyamatokhoz.

Erre a programra jegyek nem válthatók. A részvételre jogosult Platina szintet elért hűségprogram-tagok egy vagy két fő részére regisztrálhatnak a honlapra belépve - számukra a részvétel díjtalan.
Az eseményre maximum 30 fős csoportot tudunk fogadni, a regisztrációk érkezési sorrendjében.

A mélygarázs használata - a Platina parkolóhelyek kivételével - a program alatt díjköteles.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • főszcenikus
    Vankó DánielUgrás az oldal tetejére