MVM Koncertek - A Zongora

Julianna Avdejeva zongoraestje

komolyzene, opera, színház

Egy szünettel
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Mentse el a programot Google Naptárába!

A Moszkában született Julianna Avdejeva világkarriert futott be, miután Martha Argerich után az első nőként diadalmaskodott az egyik legnagyobb presztízsű zenei megmérettetésen, a varsói Nemzetközi Chopin Zongoraversenyen. Tanulmányait szülővárosában, a Gnyeszin Intézetben kezdte, majd Olaszországban, a Lago di Como Nemzetközi Zongoraakadémián folytatta. Játszott többek közt a Finn Rádió Szimfonikus Zenekarával, a Cseh és a Londoni Filharmonikusokkal, az NHK és a Pittsburghi Szimfonikus Zenekarral. Évek óta fellép a világ legnagyobb fesztiváljain (Rheingau Musik Festival, londoni International Piano Series, gstaadi Menuhin Festival, eindhoveni Muziekgebouw Frits Philips, Schwetzinger SWR Festspiele). 2012-ben amerikai, 2013-ban Japán turnén vett részt. Fiatal kora ellenére igen széles, Bachtól a modern kompozíciókig terjedő repertoárral rendelkezik, a kritikusok leginkább Chopin-játéka tökéletességét, érzékenységét méltatják. Különleges szuggesztivitása és hibátlan technikája mindenhol tomboló sikert arat. Kiváló kamaramuzsikus is, partnerei világhírű művészek; az elmúlt években többek közt Julia Fischerrel koncertezett Berlinben.
„Az orosz zongoraművésznő játéka reveláció - briliánsan és mágikus hangszínnel játszik az érzelemmel. A közönség rögtön a rabja lesz” - írta róla a Le Journal du Médoc.

Rendező: Jakobi Koncert Kft.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Büféélmény – sorban állás nélkül

Az Átrium-büfében új étkezési szolgáltatásunknak köszönhetően lehetőségük van előrendelést leadni egy órával az előadás megkezdése előtt, így megszabadulhatnak a hosszas sorban állástól az előadás szünetében, és azonnal fogyaszthatják a megrendelt étel-, italféléket. Az előrendelés részletei elérhetőek itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek
Ugrás az oldal tetejére