III. Budapesti Nemzetközi Kórusünnep - Gálakoncert

komolyzene, opera, színház

Szünet nélkül
Fesztivál Színház

Mentse el a programot Google Naptárába!

2018. május 18. és 21. között harmadik alkalommal valósul meg a nemzetközi kórusfesztivál, amelyre a világ minden tájáról ezernél több énekest várunk. A hangversenytermi gálakoncerteken kívül fesztiválkoncertek, közös éneklés, workshopok színesítik a programot, és ismét lesz éjféli kórushangverseny is.

A III. Budapesti Nemzetközi Kórusünnep keretében közel ezerötszáz énekes - Amerikától Tajvanig, Norvégiától Olaszországig, és természetesen számos magyar kórus az ország minden tájáról - lép pódiumra a Müpában. A sokszínű gálakoncertek, versenyfellépések, az esti és éjszakai hangversenytermi koncertek között a részt vevő kórusok az Átriumban és a Fesztivál Színházban adnak ingyenes koncerteket, hogy három napon át valóban az egész házban zengjen az ének!

Rendező: Interkultur Hungaria, Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • Ive Buch Romme, Alexander Einarsson, Valerija Fischbach, philip l. Copeland
  • Kammerkoret Bocca (Norvégia)
  • S:t Petri Ungdomskör SPUK (Svédország)
  • Hrvatsko Pjevačko Društvo „LIPA” (Horvátország)
  • Samford UnIversIty A Cappella ChoIr (USA)Ugrás az oldal tetejére