Virtuozitás

Hangulatkoncert

komolyzene, opera, színház

Üvegterem
 • Müpa saját produkció

Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

A sokszoros versenygyőztes, 21 éves hegedűművész, Miranda Liu eddig több száz koncertet adott versenyművek szólójátékosaként, hangversenyszólistaként, kamarazenészként és koncertmesterként a világ számos országában. Többek között olyan rangos hangversenytermek rendszeres fellépője volt, mint a New York-i Carnegie Recital Hall, a philadelphiai Verizon Hall, a budapesti Zeneakadémia, a Müpa és a Vigadó, a bécsi Wiener Konzerthaus Mozartsaal. Miranda Liu 2007 és 2013 között a salzburgi Mozarteumban, 2013 és 2017 között a budapesti Zeneakadémián tanult Perényi Eszter osztályában, ahol kitüntetéssel diplomázott. Jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem doktorandusza és 2016 óta a Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar koncertmestere.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

 • hegedű
  Miranda Liu
 • fagott
  Stefán Zsófia
 • zongora
  Winni Wan-Chun Tsou
 • hárfa
  Bábel KláraUgrás az oldal tetejére