Mendelssohn és Schumann kamaraművei

Hangulatkoncert

komolyzene, opera, színház

Üvegterem
  • Müpa saját produkció

Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

Ueda Mizuki, fiatal gordonkaművész kitüntetéssel diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen 2014-ben. Ezt követően a bécsi Universität für Musik und darstellende Kunst Wien-ben tanult és Varga Tamás privát növendéke. Több nemzetközi versenyen ért el kiemelkedő eredményt Magyarországon és külföldön egyaránt. A 2016-2017-es szezonban a Magyar Állami Operaház zenekari akadémistája, jelenleg a bécsi Webern Kammerphilharmonie tagja. Souhei Yamagami 1989-ben született Japánban. 2016 óta Kemenes András és Baranyay László növendéke a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, ahol jelenleg MA-tanulmányokat folytat.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

  • gordonka
    Ueda Mizuki
  • zongora
    Yamagami SouheiUgrás az oldal tetejére