A Tritonus Guitar Trio koncertje

Hangulatkoncert

komolyzene, opera, színház

Üvegterem
  • Müpa saját produkció

Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

A 2015 januárjában alakult, többszörös versenygyőztes Tritonus Guitar Trio célja, hogy olyan műveket szólaltasson meg három gitáron, amelyeket ilyen formában ritkán vagy eddig soha nem hallhatott a közönség. Az együttes tagjai átiratokat is készítenek, bűvítve ezáltal a hangszer repertoárját. Küldetésüknek tekintik, hogy minél nagyobb közönséghez juttassák el a klasszikus gitárzenét.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Előadott művek

  • gitár
    Szurgyi Gergely, Molnár Levente, Varga BálintUgrás az oldal tetejére