komolyzene, opera, színház

Évadnyitány

A Müpa+ hűségprogram exkluzív rendezvénye

Szünet nélkül
Üvegterem
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Rendkívüli évet és évadot hagyunk magunk mögött, ám a Müpa végre újra kitárhatja kapuit a közönség előtt, és szerencsére van, ami nem változik: a Müpa 2021/2022-ben is világsztárokkal, a hazai művészeti élet legjelentősebb alkotóival, nagy sikerű programsorozatok folytatásával és megújuló fesztiválokkal várja a nézőket.
Természetes tehát az is, hogy bár idén bérletek helyett máris „bérletbontással” kezdünk, és rögtön az egyes koncertekre és előadásokra lehet jegyet vásárolni, az évad programjáról és előadóiról szóló, jó hangulatú, kizárólag hűségprogramunk magasabb szintű tagjainak szóló exkluzív eseményünk nem maradhat el.

Védettségi igazolvánnyal és regisztrációval látogatható programunkon rengeteg izgalmas kulisszatitkot és háttérinformációt árulunk el a fellépőkről, az évad művészéről és az évad együtteséről, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem és a Fesztivál Színház színpadára lépő legendás karmesterekről, szólistákról, társulatokról, neves mesterekről és ifjú titánokról, egyúttal bepillantást engedünk a megszólaltatásra váró zeneművek történetébe is.

Szó esik majd a Metropolitan Opera várva várt közvetítéseiről, irodalmi és filmes programjainkról, ünnepi koncertjeinkről és különleges sorozatainkról is, hogy minden információ birtokában a lehető legkönnyebben állíthassák össze személyre szabott Müpa-programjukat. Ismertetőnket a kiváló zenetörténész, évadunkat bemutató kiadványunk szerkesztője, Tóth Endre tartja majd az általa válogatott zenei illusztrációkkal színesítve.

A 2021/22-es évad előadásaira több lépcsőben zajlik majd a jegyértékesítés, először az új évad idei, azaz 2021. december 31-ig megvalósuló programjaira nyílik meg a jegyvásárlás lehetősége. 2021. június 22-én, kedden 10 órától a Müpa+ hűségprogram platina szintű tagjainak biztosítunk elővásárlási lehetőséget, amelyhez június 23-án 10 órától az arany szint, 14 órától pedig az ezüst szint tagjai csatlakozhatnak. A hűségprogram alap szintű tagjai és a nagyközönség számára június 24-én, csütörtökön 10 órától lesznek elérhetők a jegyek az új évad programjaira.

A rendezvényre jegyek nem válthatók. A limitált számú helyekre hűségprogramunk ezüst, arany és platina szintű tagjai június 15-én 10 órától regisztrálhatnak személyes fiókjukban. A részvételre jogosult és visszaigazolt regisztrációval rendelkező hűségprogramtagok (az érkezéskor személyes Müpa+ kártyájuk és védettségi igazolványuk felmutatásával) díjtalanul léphetnek be. Bár a hűségprogramunk keretében szervezett eseményekre általában mindenkit partnerével együtt várunk, kérjük, hogy a várható nagy érdeklődés miatt ezúttal lehetőleg csak egy fővel jelentkezzen a szokásos gyakorlat szerint, a honlapra belépve.

A mélygarázs használata a program alatt díjköteles. A platina szintű tagoknak lehetőségük van regisztrálni a díjtalan platina-parkolóhelyekre.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • zenetörténész
    Tóth EndreUgrás az oldal tetejére