komolyzene, opera, színház

Cinemusic 2020 RÁADÁS

Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Klasszik Rádió 92.1 és a Budafoki Dohnányi Zenekar idén sem hagyja koncert nélkül a filmzene rajongóit.

Novemberben - visszatérve a hagyományokhoz - a Müpából jelentkezik a Cinemusic 2020. A koncerten a Budafoki Dohnányi Zenekar Hollerung Gábor vezényletével idén is a filmzene-irodalom legnépszerűbb darabjaiból válogat. Megszólalnak ismert klasszikusok és a legújabb alkotások, a meghívott vendégművészek közreműködése pedig felejthetetlen pillanatokat ígér a közönségnek. A zene mellett idén is megelevenednek a vásznon a legjobb filmjelenetek, hogy a Cinemusic 2020 még teljesebb élményt nyújtson.

Rendező: Target Media Sales Kft.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • Hollerung Gábor
  • Budafoki Dohnányi ZenekarUgrás az oldal tetejére