komolyzene, opera, színház

Alice Sara Ott zongoraestje

MVM Koncertek - A Zongora

Szünet nélkül
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Alice Sara Ott szólóestjén a Deutsche Grammophon gondozásában megjelent új albumát, az „Echoes Of Life”-ot (Az élet visszhangjai) mutatja be. Ez a program a művésznő személyes reflexiója az élet jelentős pillanataira, gondolataira.

A koncert valójában egy kortárs, multimédiás produkció, amely Chopin huszonnégy prelűdje köré épül, ezzel is bizonyítva, hogy a lengyel-francia romantikus komponista zenéje modern, proaktív és időtlen. A különleges műsort Alice Sara Ott olyan szerzők műveivel színesíti, mint Ligeti György, Nino Rota, Arvo Pärt, Francesco Tristano, Tōru Takemitsu és Chilly Gonzales, de egy saját szerzeménye is elhangzik, mely Mozart Requiemjének híres Lacrimosa tétele nyomán született. A koncertet a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem színpadára vetített fényfestés teszi még emlékezetesebbé. A hangverseny izgalmas zenei és vizuális élménynek ígérkezik.

Rendező: Jakobi Koncert Kft.

Jegyinformáció

Személyes vásárlásnál erre az előadásra jegyét Edenred Ajándékutalvánnyal, és Edenred Ajándékkártyával (Juttatási és Családi kártyák) is megvásárolhatja.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek
Ugrás az oldal tetejére