irodalom, film, kiállítás

Wagner: Ring - a Müpa dokumentumfilmje

Előadóterem
 • Müpa saját produkció
 • BUDAPESTI WAGNER-NAPOK

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Budapesti Wagner-napok produkciói új operajátszási stílust honosítottak meg, amely a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem adottságaira és kiemelkedő akusztikájára építve messze túllép a „félig szcenírozott” színrevitelek világán. A 2008-ban, a Ring tetralógia bemutatójának idején készült filmben a produkció létrehozói, Fischer Ádám és Hartmut Schörghofer, valamint a premier énekesei beszélnek Wagner nagyszabású remekművéről, Müpa produkciójának különleges megoldásairól, az előadás mögött rejlő elvekről és gondolatokról. A 2019-es Budapesti Wagner-napokon ennek a koncepciónak továbbgondolt változata lesz látható.
A filmvetítés után vendégeink lesznek a produkció alkotói, akikkel az idei felújításról beszélgetünk.

A dokumentumfilm magyar nyelvű, német és angol nyelven készített riportjai magyar feliratozással lesznek láthatók.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • szerkesztő-riporter
  Várbíró Judit
 • operatőr
  Reich László
 • rendező
  Kecskés G. LászlóUgrás az oldal tetejére