• BUDAPESTI WAGNER-NAPOK

Fotóválogatás a Budapesti Wagner-napok emlékezetes előadásaiból

Wagner-pillanatok

irodalom, film, kiállítás

Zászlótér
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Számtalan felejthetetlen előadás, életre szóló élmény és lenyűgöző művészi teljesítmény gazdagítja a mára nemzetközi hírű Budapesti Wagner-napok krónikáját. Minden fontos mozzanatot persze lehetetlen vállalkozás lenne egy kiállításba sűríteni, de nem is ez a cél: inkább az, hogy az elmúlt több mint egy évtized előadásait néhány emlékezetes fotóval idézzük fel, így rajzolva meg a Budapesti Wagner-napok múltját, jelenét és jövőjét.
A Müpa Zászlóterében megtekinthető kiállításon szinte minden produkció felvillan egy-egy erőteljes pillanatkép erejéig. A világklasszis énekesek mellett természetesen nem hiányozhat a felvételekről a nagy sikerű, idén megújuló Ring-tetralógia rendezője, Hartmut Schörghofer, illetve a Budapesti Wagner-napok művészeti vezetője és karmestere, Fischer Ádám sem.
A kiállított fotók készítői: Kotschy Gábor, Nagy Attila, Pályi Zsófia, Pető Zsuzsa, Posztós János, Pólya Zoltán és Réthey-Prikkel Tamás.
Éljük át újra a legszebb pillanatokat!


Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére