A Müpa+ hűségprogram exkluzív rendezvénye Arany és Platina szinten

Bauhaus100. - Tárlatvezetés a Ludwig Múzeumban

irodalom, film, kiállítás

Ludwig Kiállítótér
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Hűségprogramunk Arany és Platina tagjai évadonként kétszer is elmerülhetnek egy-egy exkluzív esemény keretében a Ludwig Múzeum aktuális kiállításaiban, méghozzá szakértő tárlatvezetők kalauzolásával. Ezúttal a múzeum Bauhaus100. Program a mának - Kortárs nézőpontok című tárlatát fedezhetik fel egy avatott kurátor segítségével, amely sok más intézményhez hasonlóan azt ünnepli, hogy éppen száz éve, 1919-ben Walter Gropius vezetésével megkezdődött a képzés a weimari Bauhausban.

A kiállítás a modern művészet történetének egyik legmeghatározóbb forrásaként szolgáló mozgalom, egyben képzőművészeti műhely és reformiskola újraolvasására, kortárs nézőpontból való felidézésére tesz kísérletet. A centenárium ideális alkalom arra is, hogy áttekintsük a műhely 20. századi és jelenkori művészetre, illetve a kultúra egészére gyakorolt hatását.

Így tehát nem elsősorban a Bauhaus történetét ismerhetjük meg, hanem a mozgalom ma is ható jellegzetes szemléletét. A többek közt képek, tárgyak és utalások révén eszméket felvillantó munkák mellett közel 50 kortárs képzőművész kapcsolódó alkotásait élvezhetjük.

A díjtalan tárlatvezetésen - előzetes regisztrációval - a Müpa+ hűségprogram Arany és Platina szintet elért tagjai egy-egy vendéggel vehetnek részt. A férőhelyek száma korlátozott (összesen 70 fő), ezért ha szeretne velünk tartani, az oldalra belépve küldje el jelentkezését minél hamarabb!
A mélygarázs használata a program alatt díjköteles. A Platina Müpa+ tagok regisztrálhatnak a díjtalan Platina parkolóhelyekre.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • kurátor
    Petró ZsuzsannaUgrás az oldal tetejére