• Budapesti Tavaszi Fesztivál

Fotóművészeti reflexiók. Kiállítás és pályázat a Bauhaus alapításának 100. évfordulója alkalmából

Bauhaus Contemporary

irodalom, film, kiállítás

Zászlótér
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Bauhaus forradalmi jelentőségéhez magyar művészek sora járult hozzá, a névsorból kiemelkedik az iskola egyik legmeghatározóbb tanára, Moholy-Nagy László és a világhírű építész és formatervező, Breuer Marcell.
A Bauhaus Contemporary kiállítás a „hagyományos” megemlékezésektől eltérő módon, kortárs hazai fotóművészek közreműködésével világítja meg, hogy a Bauhaus iskolaként, látásmódként és tematikája révén ma is élő hagyomány és inspiráló erő a magyar alkotóművészet közegében.
A kiállításon szereplő alkotások a kortárs fotográfia eszközével idézik meg a Bauhaus szellemiségét és az abban szerepet vállaló magyar művészeket.

Rendező: Budapesti Tavaszi Fesztivál

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.Budapesti Tavaszi Fesztivál


Ugrás az oldal tetejére