• Minimatiné

Az Aranyszamár Bábszínház előadása

Pom Pom meséi

családi és ifjúsági programok

Üvegterem
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Ki ne ismerné Pom Pomot és barátait, Órarugógerincű Felpattanót, Festéktüsszentő Hapci Benőt, Madárvédő Golyókapkodót, Radírpókot vagy a szeretetre méltó, kerekded Gombóc Artúrt? Azt viszont kevesen tudják, hogy egy kövér madár is lehet szerelmes, vagy hogy milyen gonoszságokra vetemedhet egy megátalkodott, Lesbőltámadó Ruhaszárítókötél. Szerencsére Pom Pom mindig ott terem, ahol szükség van rá, és a problémák varázslatos módon megoldódnak körülötte. Humoros és tanulságos történet barátságról, önbecsülésről és arról, hogy igazából mindannyiunkban rejlik valamilyen egyedülálló képesség, ám boldogok csak akkor leszünk, ha megtanuljuk azt mások hasznára fordítani.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • Festéktüsszentő Hapci Benő, Priszcilla, Órarugógerincű Felpattanó, Madárkereskedő
  Baranyai Anita
 • Pom Pom, Lesbőltámadó Ruhaszárítókötél
  Krista Anita
 • Gombóc Artúr, Madárvédő Golyókapkodó, Radírpók, Rendőr
  Érsek-Csanádi Gyöngyi
 • Csukás István meséi alapján írta
  Csík Csaba, Bor ViktorUgrás az oldal tetejére