Masni és Pocó ünnepel - Mihályi Réka és zenekara

családi és ifjúsági programok

Szünet nélkül
Müpa Sátor
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Mihályi Rékát a Fonogram-díjas Group'n'Swing zenekar énekesnőjeként, a Ridikül című műsor főcímdalának előadójaként, valamint a Barátok Közt című tévésorozat Váradi Jankájaként ismerhette meg a közönség. Masni és Pocó nevű produkciója minőségi szórakozást kínál gyermekek és családok számára, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy 2015-ben dr. Kádár Annamária gyermekpszichológus ajánlásával jelent meg lemezük. Az előadást a szórakoztató szövegek, a zene és két bábszínész közjátéka teszi teljessé.

Az énekesnő édesanyja ma is aktív óvodaigazgató, óvodapedagógus, aki kitűnően zongorázik és énekel. Mihályi Rékát nagyon pici korától zene vette körül, és ez megalapozta karrierjét. Édesanyjával évek óta tervezik, hogy a több mint harmincéves professzionális óvodapedagógiai karrier tapasztalatait összegyűjtve, Romhányi Áron Artisjus-díjas zeneszerző segítségével készítenek egy olyan színvonalas gyermeklemezt, amely mind zeneileg, mind a szövegek témaválasztásában oktató és egyben szórakoztató jellegű - így született meg a Masni és Pocó című album. A dalokat Masni és Pocó, a két mesekarakter rövid átvezető beszélgetései kötik össze, melyek egy hét eseményeiről szólnak. A karaktereket két professzionális bábművész, Szabados Böbe és Szilner Olivér jeleníti meg - egyben ők szerepelnek a lemez színpadi változatában is. A profi zenei aláfestésről Romhányi Áron mellett Gyalog Zoltán gitáros, Baranyi Gergő basszusgitáros és Vas Gyula dobos gondoskodik.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének
  Mihályi Réka
 • bábművészek
  Szabados Böbe, Szilner Olivér
 • zongora
  Romhányi Áron
 • gitár
  Gyalog Zoltán
 • basszusgitár
  Baranyi Gergő
 • dob
  Vas GyulaUgrás az oldal tetejére