Van-e női irodalom?

Literárium Junior

családi és ifjúsági programok

elmarad
Zászlótér
  • Müpa saját produkció
Az előadás elmarad.

Kedves Látogatóink,

A Müpa a látogatók és a munkatársak egészségét szem előtt tartva a 2019/20-as évad hátralévő részében zárva tart, azaz minden tervezett előadását lemondja július 7-ig.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük


Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Van, persze, miért ne lenne? Vannak nők, sőt, vannak olyan nők, akik írnak, könyveik jelennek meg, ráadásul micsoda könyvek és micsoda nők! Nem, nincs, hogyan is lenne? Van az irodalom, és teljesen mindegy, hogy férfiak vagy nők írják, csak jó legyen.

Ez a két álláspont határozza meg a női irodalommal kapcsolatos, az utóbbi években megélénkülő diskurzust. De a dolog természetesen nem ilyen egyszerű, hiszen kétségtelen, hogy a szerzők neme sokáig meghatározta az irodalmi táplálékláncban betöltött, illetve betölthető helyüket, és a nők művei más elbírálás alá estek, mint a férfiaké. Talán mostanra változott a helyzet: egyre több női szerző műveit ismeri el a kritika, és megszaporodtak azok a szövegek, melyek a nők helyzetével, speciális tapasztalataival foglalkoznak. Az izgalmasnak ígérkező előadás ennek a rögös útnak a kanyargását, buktatóit követi nyomon.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • Deczki Sarolta
  • színész e.h.
    Darvasi ÁronUgrás az oldal tetejére