A kortárs irodalom fórumai

Literárium Junior

családi és ifjúsági programok

Szünet nélkül
Zászlótér
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A magyar irodalom, halljuk gyakran, folyóiratkultúra, és valóban: több nívós irodalmi orgánum anyagi források híján történt megszűnése ellenére Magyarország még mindig európai viszonylatban is nagyhatalom a lapok, folyóiratok számát és színvonalát illetően.

Ugyanez a kortárs irodalmat megjelentető könyvkiadókról is elmondható: számos különböző profilú könyvműhely várja az írók színvonalas kéziratait. Nem jellemző tehát, hogy értékes mű hosszabb ideig vagy végleg az íróasztal-fiókban marad, ugyanakkor sok esetben nehéz az olvasónak a heti- és havilapok, könyvkiadók és a kor igényeire reflektáló irodalmi online-portálok dzsungelében eligazodnia. Károlyi Csaba interaktív előadása megkísérli a diákok számára megkönnyíteni a tájékozódást. Az Élet és Irodalom főszerkesztő-helyettese, az ELTE oktatója, a legaktívabb és leghitelesebb kritikusok egyike minden bizonnyal a legalkalmasabb arra, hogy rámutasson a legjobb és legizgalmasabb publikációs és kiadói fórumok jellegzetességeire, szerkesztési elveire, s megpróbáljon kedvet csinálni a középiskolásoknak a kortárs magyar irodalom olvasásához.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • szerkesztő, irodalomkritikus
    Károlyi CsabaUgrás az oldal tetejére