Családban marad: Kemény István, Kemény Zsófi

Literárium Junior

családi és ifjúsági programok

Zászlótér
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Müpa ismét bővíti évek óta népszerű irodalmi sorozatai - Literárium, Literárium Extra, Vers-estek a Müpában - körét. A havonta jelentkező Literárium Junior a Fesztivál Színházban és az Üvegteremben zajló kortárs és klasszikus irodalmi estek tematikájához, esetenként a gimnáziumi tananyaghoz kapcsolódva a középiskolás korosztályt kívánja megszólítani - azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a formalitásoktól mentes előadások, beszélgetések, felolvasások, közönségtalálkozók, az ezekre az alkalmakra készülő produkciók más megvilágításban, „fogyasztóbarát” módon hozzák közelebb a gimnazistákhoz a magyar irodalom értékeit, és arra ösztönözzék őket, hogy rendszeres olvasókká váljanak.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • Kemény István, Kemény Zsófi
  • sorozatszerkesztő
    Keresztury TiborUgrás az oldal tetejére