Karácsonyi Ringató

családi és ifjúsági programok

Üvegterem
 • Müpa saját produkció

Mentse el a programot Google Naptárába!

Sokadik alkalommal találkozhatnak a Ringató rendszeres látogatói karácsony előtt a Müpa Üvegtermében, hogy közös énekléssel, játékkal köszöntsék a közelgő ünnepet a sorozat müpás házigazdájával, Gáll Viktória Emesével, valamint édesanyjával, a Ringató alapítójával Gállné Gróh Ilonával. Ez alkalommal Bognár Szilvi énekesnő csatlakozik meghívott vendégként a családias légkörben zajló programhoz. A Karácsonyi Ringató alkalmával különleges kórusélményt kap ajándékba minden résztvevő - kortól és tapasztalattól függetlenül.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • népzenész, a Ringató-mesék szerzője
  Gáll Viktória Emese
 • zenepedagógus, a Ringató alapítója
  dr. Gállné Gróh Ilona
 • előadóművész, énekes
  Bognár Szilvia
 • foglalkozásvezető
  Farkas-Barabás RékaUgrás az oldal tetejére