családi és ifjúsági programok

Családi Cinemusic

Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Jegyárak

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a jegyek megvásárlásával elfogadják a Müpa házirendjét, mely az aktuális előírásokról és biztonsági szabályokról is rendelkezik. A részletekről és tudnivalókról ezen az oldalon tájékozódhatnak.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Mentse el a programot Google Naptárába!

A Budafoki Dohnányi Zenekar Cinemusic koncertjei iránt mindig óriási az érdeklődés. Az idei évben a zenekar külön hangversennyel kedveskedik a műfaj és a zenekar iránt érdeklődő családoknak, gyerekeknek, illetve azoknak, akik esetleg lemaradtak az előző esti koncert jegyvásárlási lehetőségéről. A BDZ vasárnap délelőtti filmzenei matinéra invitálja közönségét: Családi Cinemusic - nem csak családoknak. Műsoron a filmzene-irodalom legjava kalandfilmekből, családi mozikból és mesefilmekből. Az örökzöldeken kívül a legújabb sikerfilmek zenéi is felcsendülnek.
A koncert 8 éven felülieknek ajánlott.


Rendező: Target Media Sales Kft.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • Hollerung Gábor
  • Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó)
  • Budafoki Dohnányi ZenekarUgrás az oldal tetejére