családi és ifjúsági programok

Budapesti Vonósok - Operajátszóház

Puccini: Bohémélet 1.

Szünet nélkül
Üvegterem
elmarad
Az előadás elmarad.

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy az előadás elmarad. A jegyvisszaváltás módjáról, kérjük, az előadás szervezőjénél érdeklődjön a jegy@budapestivonosok.hu email címen!

Megértését és együttműködését köszönjük!


Jegyárak

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy ez a program csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel látogatható.


Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a jegyek megvásárlásával elfogadják a Müpa házirendjét, mely az aktuális előírásokról és biztonsági szabályokról is rendelkezik. A részletekről és tudnivalókról ezen az oldalon tájékozódhatnak.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Mentse el a programot Google Naptárába!

Az Operajátszóház olyan interaktív foglalkozás, ahol a gyerekek megtanulják aktívan, játszva hallgatni az operát. Az énekesek és a zenekar közelsége szó szerint kézzel foghatóvá teszi számukra az élményt. Göttinger Pál rendező garantálja az aktív részvételt, Dinyés Dániel pedig az operák zenei mondanivalóját világítja meg közérthetően.

Az előadások állandó szereplője, a Budapesti Vonósok Kamarazenekar az operák egyik fontos részét, a kíséretet szolgáltatja. A kíséret által válik még inkább élővé az áriák, duettek zenei megvalósítása. A koncerteken mindig két énekes szerepel, együtt játszva a gyerekekkel, akik nemcsak a közönség szerepét töltik be, hanem megtanulhatnak együttműködni, fellépni az operaénekesekkel. A 2021/2022-es évadban négy alkalommal három különböző opera kerül terítékre. Ezúttal Puccini Bohéméletével ismerkedhetnek meg az érdeklődő fiatalok.

Rendező: Budapesti Vonósok Kamarazenekar

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • Dinyés Dániel
 • szoprán
  Bordás Barbara
 • tenor
  Tötös Roland
 • Pilz János
 • művészeti vezető
  Botvay Károly
 • játékmester
  Göttinger PálUgrás az oldal tetejére