Makám: Bogárbál

A népzene ünnepe - a gálaműsoron innen és túl

családi és ifjúsági programok

Átrium (Előcsarnok)
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Jó szokássá vált, hogy A népzene ünnepe a gyerekek számára is elsőrangú programot biztosít. Erről - délután öttől hatig - a Makám együttes Bogárbál című műsora gondoskodik, közel hozva a városi gyerekekhez a természetet: erdőt, mezőt, tavat, folyót és a bennük élő állatokat. Hallhatnak majd a százlábú születéséről, a karikás szemű nyúl rémálmairól, az iskolakerülő kabócáról és az aligátor gyerkőcre leselkedő veszélyekről, de megleshetik a tócsában fickándozó ebihal családot és Kormost, a kismacskát, amint az ereszről csepegő vízben mosakszik. Akinek pedig még ez sem elég, végül kilátogathat az Állatkertbe, egy - a Makámmal közös - táncmulatságra.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére