Advent a Müpával

A művészet mindenkié.

Senkit sem hagyunk nélküle!
 

Ez a karácsony más lesz, mint az eddigiek, azonban ezekben a rendkívüli időkben talán még fontosabb, hogy befelé és egymásra figyelve készüljünk az ünnepekre. A várakozás öröméhez hozzájárulva december 1. és 24. között mindennap egy-egy mostantól bármikor elérhető digitális tartalommal ajándékozzuk meg nézőinket, hogy otthonuk kényelmében is részesei lehessenek a hamisítatlan Müpa-élménynek.

Bizonyos felvételeket csak a Müpa+ hűségprogram tagjai nézhetnek meg teljes egészében, ezért ha még nem csatlakozott volna a számos előnyt tartogató programunkhoz, regisztráljon ingyenesen!

A részletekért figyelje Facebook-oldalunkat, és térjen vissza rendszeresen ide, hiszen mindennap egy-egy újabb meglepetést fed fel különleges adventi kalendáriumunk kinyíló ablaka. Persze tudjuk, hogy az élő koncertélményt semmi sem pótolhatja, de egyszer újra eljön a találkozások ideje! Lepje meg szeretteit Müpa-ajándékutalvánnyal, amelyet akkor válthatnak be, amikor ismét biztonságban élvezhetjük az együtt töltött pillanatokat. Ráadásul november 26. és december 24. között 10.000 forintonként 1000 forintos utalványt adunk ajándékba!

Tartson velünk, hangolódjunk együtt az ünnepekre: a felvételekhez kellemes szórakozást kívánunk!

 

A napi ajándékokért kattintson a napokra!

Ugrás az oldal tetejére